13 SepTjejfest och ny höstjacka

Det är inte klokt vad tiden går snabbt. Sommaren är slut och jag har nästan lite ångest över det, eller nästan, jag har ångest över det. Fast jag ska ha en stor tjejfest för att inte depressionen ska ta över. Sedan är det ju halloween också som brukar vara skoj. Jag ska beställa lite praktiska engångsprylar till festen på Kitchentime för de brukar alltid ha mycket fint, www.kitchentime.se är adressen. Fast först måste jag köpa en ny höstjacka, den gamla har en reva på armen. Jag har en tydlig bild hur jag vill att jackan ska se ut så nu gäller det bara att hitta den. Jag vet inte hur jag ska förklara den, en kort och vid trenchcoat kanske. Fast den har inget bälte i midjan som annars kännetecknar en trenchcoat tillsammans med kragen och knapparna. Jag ska ta en bild och visa er om jag lyckas hitta jackan! Annars får det bli en ny bomberjacka i år igen.

Glada tjejer på party

Leave a Reply