28 AugModell för en dag

Det finns vissa saker man bara känner att man måste hinna göra innan man dör. Känner ni igen det? För mig, och säkerligen för många andra, är en dröm att få testa på att vara modell för en dag. Vi matas ständigt med bilder och affischer av modeller, så att tanken slår många av oss är inte särskilt konstigt. Jag har kommit på att det kan vara ett perfekt tips till födelsedagspresenter om du känner någon som skulle vilja testa på att modella. Tänk att få bli uppklädd och sminkad av professionella inom området och sedan bli fotograferad. Du får dessutom lära dig en hel del tips och tricks som bara fotografer och modeller vet om idag. Bilderna kan du sedan använda till exempelvis CV eller varför inte börja skapa dig en egen portfolio? Kanske är detta början av en ny karriär!

Att vara modell

Leave a Reply