24 AugBra ansiktsrengöringar

Jag har under många år letat efter den perfekta rengöringen för ansiktet. Det är svårt att hitta en produkt som passar min blandhy då jag tycker att hyn antingen blir för fet eller för torr. Jag vill ha en produkt som gör att min hy strålar och jag tror att jag kan ha funnit en produkt som faktiskt passar mig. Men, jag råkade tappa ner den lilla förpackningen i toaletten samtidigt som den spolade. Förstå vilken panik jag fick! Jag tyckte att jag var snabb ner med mina nymålade naglar i toalettstolen men jag hann inte få tag på förpackningen. Det hela slutade med att det blev stopp i toaletten och jag var tvungen att ringa till Spolvision som fick komma och göra en avloppsspolning. Pinsamt! De fick i alla fall bort stoppet men min ansiktsrengöring var tyvärr försvunnen. Nu skall jag försöka hitta det märket igen!

Det är viktigt med rengöring

Leave a Reply