23 AugMin outfit till ombildningsfesten

I helgen ska jag på en ombildningsfest till ett av mina ex. Han har verkligen vunnit högsta vinsten på Stockholms bostadslotteri, för de ska göra bostadsrätter av hyresrätterna. Perfekt eftersom ombildning enkelt och bra då han kan bo kvar. Så det blir som en inflyttningsfest fast han redan bor där, om ni är med på vad jag menar. Hur som helst så har jag redan bestämt vad jag ska ha på mig. Det är ovanligt tidigt för att vara jag, men jag köpte en sådan snygg klänning på Nelly förra veckan. Det bästa av allt är att den sitter som ett smäck. Vågar nästan kora den som årets bästa köp! Det enda jag inte bestämt är vilken jacka jag ska ha på mig om det blir kallt, väljer mellan en jeansjacka eller en trenchcoat. Får se hur vädret blir lite närmare. Men skor och frisyr vet jag exakt och sedan har Claudia lovat att sminka mig. Ska bli så himla rolig fest, sjukt taggad!

Ser fram emot helgens fest

Leave a Reply