15 AprFjäderbryn

Jag ska på inflyttningsfest ikväll till en lägenhet i Farsta. Min kompis köpte den för flera månader sedan så jag har varit där tidigare men först nu är festen. Det är verkligen en superfin lägenhet hon köpt. Utanför stan är det lättare att få moderna lägenheter eftersom det byggs så lite inne i centrum.

När jag satt och tittade på nätet efter lite inspiration till kvällens sminkning så såg jag att det kommit en ny trend på ögonbrynen. De ska nämligen se ut som fjädrar nu!
fjädrar
Detta är en trend som har blandade åsikter. Det började som ett skämt men sedan har fler hakat på och vissa tycker att det är snyggt. Jag tycker att ögonbryn är något av det viktigaste eftersom det är de som ramar in ansiktet. Oplockade ögonbryn gör ofta att du ser äldre ut. Dessa fjäderbryn är jag kanske inte så väldigt förtjust i även om det är kreativt. Fast så säger jag ofta och sedan då jag vant mig tycker jag att det är snyggt! Så vad säger ni, snyggt eller inte med fjäderbryn?
fjäder

Leave a Reply