22 MarFira med champagne, på naglarna!

Wow har ni sett att det kommit ett nagellack med smak av champagne, eller prosecco för att vara korrekt!

Nagellack kan ju lukta ganska illa men det här både luktar och smakar champagne. Nu vet jag inte riktigt om jag tycker det är lockande att lukta alkoholist men hoppas att den snart kommer andra lukter också.

Funderar på att beställa hem ett bara för skoj skull även om jag tycker det finns betydligt finare lack att välja bland. Vid något festligt tillfälle går det ju alltid att använda det. Min pojkvän och jag har förmodligen något att fira snart, och då passar det ju bra. Han har sådan tur att de ska ombilda hans hyresrätt. Ska ni ombilda? Grattis det är nämligen som att vinna högsta priset på miljonlotteriet här i Stockholm. Alltså något att fira rejält och varför inte med champagnenagellack? Hoppas bara att allt går igenom, just nu hyr han ut den i andra hand eftersom han bor hos mig.

Leave a Reply