13 FebGeorges Hobeika

Det har varit haute couture visningar i Paris och det fanns som alltid mycket fint att se. Det finns en designer som jag tycker får alldeles för lite uppmärksamhet så låt oss tala om Georges Hobeika. George Hobeika är från Libanon och precis som sin landsman Elie Saab så gör han de mest fantastiska aftonklänningarna.
sos
Hobeika har bland annat jobbat för Chanel i Paris men nu har han fyra olika inriktningar, brudklänningar är en av dem. 1995 öppnade han i Beirut men det var egentligen inte förrän 2012 som han blev känd för en större pulik. Miss Universum (USA) det året hade nämligen en aftonklänning från Hobeika. Resten är historia som det heter och han har klätt massvis av kändisar Diane Kruger, Eva Longoria, Emily Blunt, Hilary Swank, Jennifer Lopez, Elle Fanning, Katy Perry, Ashley Judd och Selena Gomez för att nämna några.

Elle Fanning på premiären av Maleficent

Elle Fanning på premiären av Maleficent

Så googla på hans namn och bli förälskad i hans klänningar de är fantastiska. Fast smakar det så kostar det, som alltid. Fast mellan oss så finns ju alltid 24 finans när ha-begäret blir för stort 😉
uue
we

Leave a Reply