06 DecVictorias secret julshow 2016

Så har årets mest uppmärksammade modevisning varit. Victorias secret fashion show drar miljonpublik varje år. Tyckte årets show var bra men inget utöver det vanliga. Det fanns två svenskar med i år. Elsa Hosk är ett givet namn numera och hon var snygg som alltid.
elsa
En annan svenska på catwalken var Kelly Gale som också var galet snygg.
kalle

Det som jag personligen tyckte var mest minnesvärt i år var fakstikt Irina Shayk. Irina Shayk kanske är mest känd för att hon var tillsammans med fotbollsspelaren Ronaldo och nu med Bradley Cooper. Hon är nämligen gravid men en liten babybula hindrar inte en toppmodell.
gravid

Underkläder är en vanlig julklapp mellan partners. Fast helt ärligt så är inte jag så superförtjust i Victorias secret. Underkläderna är supersnygga men kvalitén är inte den bästa. Fast det är alltid svårt att köpa julklappar tycker jag. I år har jag iallafall fått ett bra julklappstips från pappa. Han är galet svår att köpa till så alltid glad när jag får tips att han önskar sig något. Är ni klara med era julklappar?

Leave a Reply