03 NovTanka aldrig stressad

Gud vad pinsamt! I morse skulle jag till H&M för att spana in Kenzos kollektion. Den släpptes ju idag. Även om det inte var något jag visste jag ville ha så ville jag självklart gå. En del plagg är säkert mycket finare i verkligheten, och sedan är det roligt att ha märkeskläder.

För att hinna med allt så fick jag låna pappas nya Volvo som går på diesel. Så i morse så svängde jag in på macken för att tanka och körde sedan in till stan. Fast virrpanna som jag är så tankade jag bensin, i en diseltank. Alltså pappa blev verkligen inte glad. Inte arg heller men hans skrattade inte om jag säger som så.

Jag fick ringa efter bärgaren och killen som kom och hämtade bilen sa att de har 10 stycken minst varje vecka som gör mitt misstag. Jag fick boka service på bilen så att de kan rensa tanken. Gick ganska smidigt ändå. Fast pappa är utan bil resten av veckan. Jag kommer att använda mitt SL-kort tills jag är pensionär. Fast inte bara han som led. Jag hann inte till H&M. Så kära läsare, var det någon som var där? Hur var det, toppen?

Typ jag idag

Typ jag idag

Leave a Reply