21 SepKort om Emmygalan

Jag hade egentligen tänkt blogga om Stockholms Fashion Week men jag har varit upptagen. Nu känns det alldeles för länge sedan som det var, så vi spanar på lite fina klänningar från Emmy galan som var i helgen. Jag hade ingen riktigt favorit som verkligen var wow men här är några klänningar jag tycket om.

Ellie Kemper

Ellie Kemper


Mandy More

Mandy More


Sarah Paulson

Sarah Paulson

Annars verkar trenden vara mycket broderier och fina tryck. Kommer säkert att märkas på vanliga kläder som blusar, kjolar och byxor i affärerna inom en snar framtid. Fast inet mig emot om det är fina kläder! Här är några klänningar med broderier från Emmy-galan.

Kirsdten Bell var strålande vacker

Kirsten Bell var strålande vacker


Nina Garcia

Modegurun Nina Garcia


Sarah Hylands kombination var mindre lyckad

Sarah Hylands kombination var mindre lyckad

Leave a Reply