13 JunRinnande smink

Härligt med sommar och värme. Ett problem är det här med sminket. Under sommaren sminkar jag mig verkligen inte lika mycket som under vintern. Däremot så går det åt mycket smink eftersom det rinner bort. Dessutom så avskyr jag när huden blir glansig. Även om jag inte svettas så jättemycket så känner jag mig galet ofräsch när huden är glansig. Därför tänkte jag tipsa er om en spray jag köpte på Nordicfeel som faktiskt är riktigt bra.
jjidid
Det är denna spray från NYX som jag tycker är riktigt bra. Det är bara att sminka sig som vanligt och sedan så sprayar man denna produkt över ansiktet. Då håller sminket betydligt längre. Jag tyckte att den fungerade bra och skulle ge den 8 av 10. Den var inte direkt dyr heller. NYX Makeup Setting Spray kostade en hundrig hos Nordicfeel bara.

Jag har använt ett rouge från NYX tidigare som jag också tyckte var bra. Annars är jag inte så bekant med just NYX. På Nordicfeel så fanns det flera produkter från NYX plus massor av annat smink. Kan rekommendera den sidan för de har snabba leveranser och låga priser.

2 Responses to “Rinnande smink”

  1. jessy skriver:

    Kan inte leva utan fixing spray haha 😀

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply