27 MayVenitiansk mask

jjd
Jag älskar Venetianska masker. Jag tycker de är så sjukt snygga, och sexiga är de också. Så fort det är Halloween, eller ett annat tillfälle att klä ut mig, brukar jag köra på en mask. Venetiansk mask är min favorit. De kommer från venedig och är väldigt förknippade med Casanova. Det är nog därför de är så sexigt utformade med fjädrar och bling. Dessa masker är så otroligt snygga när de är välgjorda så jag brukar ha mina framme som en snygg inredningsdeatlj när jag inte är på maskerad. Det betyder att 363 dagar om året agerar masken som dekor och max två dagar uppfyller den sitt egentliga syte. Masken som är på bilden köpte jag hem i dag. Jag blev så himla kär i den. En ”snyggsexig” liten mask som jag ska ha på en sommarfest jag är bjuden till ute i Stockholms Skärgård.

Jag var i valet och kvalet när jag var inne på Partykungen och tittade på masker om jag istället skulle välja denna.
jdjjd
Fördelen med denna är ju att den inte sitter på en pinne. Det är ju alltid betydligt enklare att ha två händer lediga. Tyckte den svarta var fin också, dock inte lika fin som den röda som också kommer från Partykungen. Fast eftersom den svarta var mer praktiskt blev valet svårt. Vad tycker ni, valde jag rätt? Vilken skulle ni ha valt?

Leave a Reply