09 MarH&M i Paris

Heja H&M! Det har varit Fashion Week i Paris. Mycket intressanta kläder som visades. Balmain blev uppmärksammad. Kanske inte så mycket för kläderna utan snarare för att han bytte hårfärg på modellerna. Kendall Jenner blev blond och Rosie Huntington-Whiteley brunett. En annan uppmärksammad show var H&M. Visst fanns det supermodeller på catwalken men H&M koncept var mångfald. Kvinnor i olika åldrar gick efter catwalken och visade upp kläderna.
ddddd
hm
Personligen tycker jag att det är toppenbra att de gör så. Det visar ju att alla kan bära H&M:s kläder oavsett ålder! En variation av modeller är bara bra så att folk kan se att det inte bara är supermodeller som är snygga i kläderna. Sedan förstår jag ju klädskaparna att de vill att kläderna ska sitta snyggt också.
dd
dddddd
H&M är verkligen ett företag som tänjer på gränserna och jag gillar det. I Sverige är det ju självklart att kvinnor kan ha manliga intressen. Ingen höjer väl på ögonbrynen om en tjej köper massor med bildelar idag och kör rally? I många andra länder ligger de långt efter på jämnställdheten. H&M är ett internationellt företag så det är bra att de tar täten. Alla kvinnor ska kunna utöva sina intressen oavsett om det är typiska ”killsaker” som bilar.

Oj blev ett litet tal där på slutet men det var ju trots allt internationella kvinnodagen igår. Blir bara så ledsen när jag hör om tjejer som inte vågar utöva sin hobby bara för det traditionellt är killsaker. Kom igen, det är ju 2010-talet nu inte medeltiden.

Leave a Reply