15 JanHeta Vikander

Det var längesedan vi hade en sådan populär person i utlandet som Alicia Vikander är för tillfället. Hon syns flitigt sjunga snapsvisor i talkshows. Hon har blivit nominerad till både Golden Globe och Oscar. Dessutom har hon blivit en stilikon. Så här snygg var hon på Golden Globes.
lv
iu
Det är en klänning från Louis Vuitton och jag älskar passformen och kjolen. Fast livstycket är jag inte lika förtjust i. set ut som ett förläde från Downton Abbey. Fast hey jag skulle inte tack nej till den klänning, vi talar ju ändå om Louis Vuitton.

Personligen tycker jag Alicia Vikanders största framgång är att hon pryder omslaget av Vouge denna månad! Ingen svensk har gjort det på si så där 40 år. Det är stort! Fast vi får se den 28 februari om hon ror hem sin Oscars.
vik

Leave a Reply