13 NovVictoria’s secret show

Har ni sett bilderna från VS show? Tyckte inte att det var lika imponerande som det brukar vara. Jag har såklart inte sett showen eftersom den sänds på TV först 8 december. Kändes som väldigt mycket fokus låg på Gigi Hadid och Kendall Jenner. De tog liksom all fokus från allt annat i nyhetsrapporteringarna.
Gigi Hadid tyckte jag kändes som en VS-modell.
gigi
Fast Kendall tycker jag av någon anledning inte gör det.
kj
Varför vet jag egentligen inte. Kanske att hon inte har så mycket kurvor. Gillar henne mer på haute couture tror jag. Fast åt andra sidan är det ju bra att olika kroppsformer visas upp!

Svenska Elsa Hosk är ju såklart värd en bild också :)
elsa

Nog med VS och glamour för denna gång. Måste boka bilservice så jag får på vinterdäcken någon gång. Har dragit på det väldigt länge nu. Brukar ni sätta på era vinterdäck själva, eller undviker ni skitgörat som jag?

One Response to “Victoria’s secret show”

  1. Maja - Frontside skriver:

    Blir alltid lika impad av alla deras galna kreationer, så mycket inspiration! :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply