10 OctBalmain kollektion för H&M

Jag längtar så att jag tror att jag håller på att dö till 5 november. Anledningen är givetvis att Balmain och den efterlängtade kollektionen som Olivier Rousteing designat inför samarbetet med H&M kommer ut i butikerna då.

Flera plagg är redan frontade. Bland annat den här grymt snygga jackan som kunde ses världen över när den bars av Kendall Jenner.
bdbbbd
Jag har grymt höga förväntningar på kollektionen. Jag kommer att shoppa järnet och har redan bestämt mig för att fixa fram lite extra pengar från Monetti. Ett tillfälle som inte kommer tillbaka och jag räknar med djungelns lag, köer och vassa armbågar. Jag har tagit halva dagen ledig.

H&M och Balmain annonserade i slutet av förra månaden att de som kommer att vara ansiktena utåt är Gigi Hadid, Kendall Jenner och Jourdan Dunn. Någon som är förvånad? Tjejerna var väldigt lätta att räkna ut.

5:e november är det som gäller, missa inte det för allt i världen.

Leave a Reply