27 SepEn ny vinterjacka!

Jag är så glad, jag har köpt en ny vinterjacka. Jag har alltid ett sådant problem med att hitta bra vinterjackor. Höstjackor tycker jag är lätt. Det finns tusentals snygga jackor som passar när det inte är så klatt. Fast svensk vinter innebär ju oftast att jag får se ut som en michelingubbe för att inte frysa.

En annan sak med vinterjackor är att de är så dyra. Riktigt dyra, de flesta kostar flera tusen. Fast denna gång hade jag tur och hittade
en rabattkod. Brukar ni handla med hjälp av en rabattkod? Jag gör alltid det nu för tiden. Det är nästan alltid någon sida som har ett bra erbjudande. Oftast gäller det ju hela sortimentet på exempelvis Asos, Nelly eller Zalando så 90% av gångerna går det ju att fynda det jag är på jakt efter till vrakpris :)
jiiia

4 Responses to “En ny vinterjacka!”

  1. S A N N A♥ skriver:

    Måste också köpa en ny jacka!

  2. JOsefine skriver:

    Vad roligt med ny jacka 😀

  3. N skriver:

    Kul med ny jacka!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply