01 SepVMA 2015 bäst och sämst

Alltså kom och hjälp mig! Jag fastande framför bilderna på röda mattan på MTV video awards. Jag vet inte vad jag ska säga. Tycker att majoriteten floppade rejält. Kim Kardashian var jag besviken på för i vanliga fall gillar jag hennes stil. Fast nej, klänningen satt illa och tyget var tråkigt. Fast det fanns ju dem som var betydligt värre klädd. Typ Brittan, som såg ut som hon tränat konståkning i en dräkt hon själv sytt!
oi
Svårt att bara säga en med andra ord.

Bäst klädd var det desto lättare. Det fanns ju inte så många! Dessa är mina tre favoriter. Inte nödvändigtvis i ordningen.
IF
Vanessa Hudgens har fattat att om man har tillfälle att gå på röda mattan så tar man chansen och klär upp sig.

IF
Cara Delevingne har en väldigt enkel och basic klänning. Fast jag gillar den! Hade lätt haft den på mig själv.

ts
Taylor Swift tycker jag var cool! Det är ju trots allt inte Oscargalan och jag tycker hon var snygg!

3 Responses to “VMA 2015 bäst och sämst”

 1. Carolina skriver:

  Håller med om första bilden. Det såg inte snyggt ut! Men gillar resten av kläderna på dem tre resterande! 😀

  Sv; jaså! Du gillar också köttätande växter eller? Jag hade nog hellre velat ha en annan, den som gapar du vet och sväljer? Men jag älskar min lilla växt nu så jag är inte besviken. Skulle den dö så kan jag ju bara köpa en ny om inte köpa en redan nu. För den jag och min kille egentligen ville har tar 6 veckor att odla själv 😛

 2. Christina skriver:

  Har inte sett på galan än, men har sett lite bilder och är heller inte väldigt imponerad direkt…

 3. jonna skriver:

  Jag med :) vill dit snart igen!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply