17 JunFin till sommarpartyt

Midsommarafton till helgen och det betyder att det är dags att göra sig extra sommarfin!
Sommaren innebär många härliga sommarfester och tunnare material på kläderna. Det är skönt att slippa ta på sig massor av tjocka ytterplagg. Okej den här sommaren har kanske inte börjat så värst bra, men jag hyser stora förhoppningar ännu.

Samtidigt så är det många som känner att ju tunnare kläderna blir så är man mer utlämnad. Det är många kvinnor som lider av kroppskomplex och ständigt går på en diet för att kläderna ska passa så bra som möjligt.

Det många gör fel är att svälta under några dagar! Det finns många nyttiga dieter som ger snabba resultat. Dessutom så går det alltid att göra underverk med hjälp av kläder.

Korsetter exempelvis kan göra underverk för figuren. Ett annat kroppsnära plagg är strumpbyxor som kan hålla in magen och ändan. På sommaren är det kanske inte så många som vill bära strumpbyxor. Vi bor trots allt i Sverige och det är inte ofta chansen ges att få pigment under året.
Ett annat säkert knep för att få en fin silhuett är att använda sig av en lite modell större underkläder. Nej, de behöver inte se ut som Bridget Jones fula troser i filmen med samma namn. Stora trosor som gör underverk kan vara räddningen för figuren under sommarklänningen. Ni kanske är lite skeptisk angående stora trosor och att de kan vara sexiga? Kolla in Rosie i kampanjen för Marks and Spencer.
underwear
Så nu kan vi alla enas om att stora trosor inte bara används av mormödrar. De är ju grymt snygga och sexiga. Dessutom en riktigt figurslimmare!

Leave a Reply