21 OctFantastiske Oscar de la Renta

Vilka tråkiga nyheter att Oscar de la Renta har dött. Ett av de riktigt stora namnen inom modevärlden. Hans storhetstid var under 80-talet men en klar favorit var han fortfarande på röda mattan bland kändisarna. Förutom vackra kläder så hade han även underbara damdofter och en grym herrparfym.

Oscar de la Renta arbetade för Elizabeth Arden innan han startade sitt egna modehus. Hans kreationer känneteckans ofta av starka färger och blommiga mönster. Här är några av hans fantastiska klänningar. Det finns hur många vackra som helst att välja bland!

Amy Adams

Amy Adams


Cameron Diaz

Cameron Diaz


Emma Watson

Emma Watson


Freida Pinto

Freida Pinto


Katy Perry

Katy Perry


Rihanna

Rihanna


Scarlett Johansson

Scarlett Johansson


S J P

S J P


penelope cruz

penelope cruz

Leave a Reply