24 SepVictoria Beckham öppnar i London

Imorgon är det dags för modegurun Victoria Beckham att slå upp dörrarna till sin nya affär i London. Det är den första butiken som öppnar för handel (tror jag). Hennes kläder finns ju ute i handeln men vad jag vet finns det inte en Victoria Beckham store sedan tidigare? Fast jag tippar på att det snart kommer att finnas butiker även i andra länder. Sverige tippar jag inte på utan vi får helt enkelt bege oss till London för shopping. Fast det klagar jag inte på för jag älskar att shoppa där. De har så många roliga butiker. Fast jag tycker att Sverige har fått ett bättre utbud och hoppas på att fler roliga kedjor flyttar hit.

En gammal bild långt innan hon blev en trendsättare för dem över 14 år.

En gammal bild långt innan hon blev en trendsättare för dem över 14 år.

Leave a Reply