27 AugModell för en dag

Vilken fantastisk dag jag har haft. När jag fyllde år fick jag ett presentkort på Greatdays.se. Idag hade jag min lediga dag så då passade jag på att utnyttja det. Jag hade valt att vara modell för en dag. Det var verkligen superroligt. Då jag kom på morgonen blev jag sminkad, sedan fick jag prova olika typer av kläder för att se vilken skillnad det kan vara för kroppen. Jag tror jag har ganska bra koll på vad jag klär i så det var inga större nyheter. Däremot så var det typ en färganalys. Jag fick veta att jag klär i orange, det var däremot en nyhet. Jag är inte så där jätteförtjust i orange och ofta är det de färger man gillar som klär en själv.

Sedan var det fotograferingen. Det togs massor av bilder och det var en riktigt rolig upplevelse att få vara modell för en dag. Fast jag har iallafall en sådan pass självinstinkt att jag vet att jag inte kommer att bli en modell.
jdks

One Response to “Modell för en dag”

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply