29 NovEn kul present

Vilken kul present Frida fick av sin mamma då hon fyllde år. Det som är extra roligt är att hon bjöd med mig. Vi ska på Cocktailkurs!
cocktail
Jag visste inte att det gick att ge bort sånt i present. Det är ett företag som säljer upplevelser, hur coolt är inte det. Jag hittade hur många saker som helst jag skulle vilja prova på. De har allt från att köra Ferrari till orientalisk Hamam. Det sista skulle jag jättegärna testa. Jag har hört att det ska vara väldigt bra för huden. Många som reser utomlands bokar in första dagen på ett hamam för att få en snyggare och jämnare solbränna som sitter länge. Jag funderar på att ge mamma det i julklapp. Hon ska på en solresa till våren så då borde de vara perfekt att gå på detta hemma i Sverige. Då behöver hon inte spendera några dagar inomhus utan kan direkt lägga sig på en solstol.

Leave a Reply